top of page

Mijn visie

Voor mij betekent kind zijn je lekker in je vel voelen en je vrij voelen om te zijn wie je bent. Maar ook je eigen, unieke kwaliteiten leren ontdekken en (her)kennen en leren hoe je die kunt inzetten om de obstakels van het dagelijks leven te overwinnen.

Ik help kinderen daar graag spelenderwijs bij en doe dit door middel van Rots&Water trainingen, bokstrainingen en kindercoaching.

In al mijn trajecten komt in ieder geval mijn persoonlijke missie naar voren: Alle kinderen verdienen het om hun eigen zelf te zijn, je bent goed zoals je bent. 

Door (lichaams)bewustzijn te creëren, leren kinderen hun grenzen kennen en deze beter aan te geven en voor zichzelf op te komen. Ze leren vooral zichzelf beter kennen en waarderen en op die manier hun eigenwaarde en zelfbeeld verder te ontwikkelen. 

Wat gebeurt er als jouw kind zich een Rots voelt, hoe reageert de ander als je kind Water kan zijn? Maar ook, wat helpt jouw kind om haar dekking sterk te maken? En welke eigenschap van jouw kind is zijn rechtse directe?

Het fysieke aspect van mijn aanpak zorgt ervoor dat kinderen minder in hun hoofd zitten en meer gaan voelen en meer gaan luisteren naar dat gevoel. Dit helpt hen later in hun leven om keuzes te maken en tegenslagen te overwinnen. 

zelfvertrouwen.jpg
bottom of page