top of page
Zoeken
  • Marieke

Trots!

Bijgewerkt op: 22 mei 2019

Zoals jullie wellicht gezien hebben, sta ik met foto en al in het ForYou magazine. Met naam en toenaam, zowel online als op papier. En nogmaals, met foto! Pas toen ik deze week de link naar het magazine en het betreffende artikel kreeg, bedacht ik me hoe ik zelf ook gegroeid ben in mijn zelfvertrouwen. Als je me 10 jaar geleden had gezegd dat ik zo in een magazine zou komen en dat ik datzelfde magazine met trots zou uitdelen en de link overal zou posten, had ik je allicht een beetje voor gek verklaard. Want hoe leuk ik mijn werk als kinder- en jongerencoach ook vind, het is toch wel erg spannend om iets nieuws te beginnen en jezelf te laten zien, zeker als je zoals ik uit een heel andere branche komt, namelijk het ziekenhuis.

En het grappige is dus dat die groei niet alleen iets is van een aantal jaren geleden, maar zelfs nu merk ik het dus regelmatig. Want ik herinner me nog zo goed het moment dat deze website live ging en ik mijn allereerste blog postte.....slapeloze nachten, natte handjes en bijbehorende oksels, want het ging echt gebeuren. De hele wereld (nou ja, bij wijze van spreken dan) zou mij in mijn nieuwe rol zien en wat zou iedereen daar wel niet van denken? En denken ze er überhaupt iets van? Straks kijkt er niemand op mijn site en leest er niemand mijn stukje...... Dat ging er allemaal in willekeurige volgorde door mijn hoofd (verklaart meteen die slapeloze nachten). En dit dacht ik dus allemaal nog in januari van dit jaar.


En nu? Nu vertel ik tegen iedereen die het maar wil horen over mijn eigen praktijk, deel ik met veel trots het ForYou magazine uit en vind ik zelfs die foto erbij niet erg! Dat laatste komt natuurlijk ook omdat hij door een hele goeie fotografe gemaakt is.


Dus voor degenen die het nieuws gemist hebben, hierbij nog een keer, vol trots!

https://www.foryoumagazine.nl/zelfvertrouwen-maakt-weerbaarder/

En mocht je een hardcopy exemplaar willen hebben, stuur me dan een mail op info@marieketiokindercoaching.com.

249 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page